LODER'A AİT TÜM ETKİNLİKLERİ İNCELEYİN

11. Tarım-Gıda ve Soğuk Zincir Lojistiği Sempozyumu Duyuru 21.06.2021

Değerli Meslektaşlarım ve Lojistik Sektör Temsilcileri,

Tarım-Gıda ve Soğuk Zincir Lojistiği Sempozyumları, 2010 yılından beri her yıl, tarım-gıda ve soğuk zincir lojistiği ve tedarik zinciri yönetimi konuları ile ilgilenen akademisyenler ile uygulama alanında çalışanları bir araya getirerek, bu konulardaki son gelişmeleri tartışacakları ve bilgi alışverişinde bulunacakları bir ortam oluşturmak üzere düzenlenmektedir. Bu yıl “Gıda Güvenliği ve Soğuk Zincir Lojistiği” temasıyla Lojistik Derneği ve Beykoz Üniversitesi iş birliğiyle 28 Nisan 2021 Çarşamba günü çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir.

Üç oturum olarak gerçekleştirilecek sempozyumun ilk oturumunda “Tarım ve Gıda Tedarik Zinciri”, ikinci oturumunda “Akıllı Şehirler ve Kentsel Tarım” başlıklarında değerli katılımcılarımızın sunumları olacaktır. Üçüncü oturumda ise “Gastronomi ve Mutfakta Soğuk Uygulamaları” başlıklı panel gerçekleştirilecektir.

Gıdanın, topraktan sofraya uzanan yolculuğunda “gıda güvenliği ve soğuk zincir” insan sağlığı için oldukça önem taşımaktadır. Etkin ve verimli soğuk zincir lojistiğinin öneminin tartışılacağı sempozyum, soğuk zincir lojistiğinin sürdürülebilirliği için standartlar oluşturulmasına katkı sağlanması amaçlanmaktadır. İnsan sağlığını doğrudan etkileyen tarım ürünleri ile gıdaların, depolanması ve dağıtılması sırasında karşılaşılan zorlukların ve gereksinimlerin tüm taraflar tarafından bilinmesini sağlamak, etkin ve verimli soğuk zincir lojistiğinin önemi konusunda bilinirliliği artırmak, sürdürebilirlik yönünde standartlar oluşturmak, iş birliği ve birlikte hareket ortamı geliştirmek, gastronomi bakış açısıyla tarım-gıda tedarik zincirini değerlendirmek amacıyla düzenlediğimiz sempozyumumuza katılmaya davet etmekteyiz.

Sempozyum web sitesi https://www.beykoz.edu.tr/tarimgida/ olup kayıt yapıldıktan sonra katılım için sempozyum linki verilmektedir.