• 01.01.1970
  • genel

DUYURU

Türkiye'de Channel Partner olarak, yıllardır, temsilciliğini yaptığımız APICS organizasyonu, 23.Ocak.2019 tarihinden itibaren, faaliyetlerini ASCM "Tedarik Zinciri Yönetimi Derneği" adıyla yürütmeye devam edecektir. Bu yapılanmanın ana amacı, kişisel ve kurumsal alandaki hizmetlerini daha kaliteli ve amaca uygun olarak, daha geniş bir yelpazede sunmayı hedeflemesidir.

ASCM'in alt grubu olarak APICS; daha önce verdiği CPIM, CSCP, CLTD ve SCOR eğitimlerini ve sertifikasyonunu vermeyi sürdürecektir. Halen APICS üyesi de olan üyelerimizin, durumlarında herhangi bir değişiklik olmadan; ASCM'in bir üyesi olarak hizmet almaya devam edeceklerdir. Daha kaliteli eğitim ve sertifikasyon hizmeti vermeyi amaçlayan yeni yapılanmanın, üyelerimize hayırlı olmasını dileriz. Yeni yapılanma ile ilgili bilgilendirmeye devam edeceğiz. Daha detaylı bilgi almak isteyen üyelerimiz, ascm.org sitesini ziyaret edebilirler.

DUYURULAR 99DUYURULAR 99DUYURULAR 99

Training